This blog has reached the end of Thanks all friends for all the years we have traveled in the world of music together. Goodbye!!!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Υπόστασις - Σπουδή στο Ανθρώπινο Συναίσθημα



--------------------------
Μικρό Βιογραφικό
Το Σχήμα "Υπόστασις" ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα τα τέλη του 2009 στις Αχαρνές Αττικής, ως project πειραματικής/ατμοσφαιρικής μουσικής απο το Θωμά Μελετέα και το Γιάννη Μητράκο. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ολοκληρωμένη μπάντα με την προσθήκη του Ραφαήλ Μελετέα στα τύμπανα και φλάουτο και του Κωστα Ναστούλη στο μπάσο, αλλάζοντας μουσική κατευθυνση προς  πιο heavy rock μονοπάτια με ελληνόφωνο στίχο, διατηρώντας παράλληλα πειραματική διάθεση. Επειτα απο σειρά ζωντανών εμφανίσεων και ηχογράφηση 2 κομματιών, η μπάντα αποφασίζει να ασχοληθεί  με τη δημιουργία ολοκληρωμένου μουσικού έργου. Ετσι, συντίθεται και ηχογραφήθείται η "Σπουδή στο Ανθρώπινο Συναίσθημα",απο τον Δεκέμβρη του '11 μέχρι το Νοέμβρη του '12 στο υπόγειο  της μπάντας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο μέσος όρος ηλικίας των μελών της μπάντας είναι 18 χρονών.
Ασπαζόμενοι την Do-It-Yourself νοοτροπία στη μουσική, ηχογραφήσαμε το δίσκο όχι σε κάποιο επαγγελματικό studio, αλλα στο υπόγειό μας με κυριολεκτικά μηδαμηνές γνώσεις ηχοληψίας και μίξης με προσωπικό, και πολλές φορές αυτοσχέδιο εξοπλισμό. Αυτό μας έδωσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και άπλετο χρόνο ωστε να πειραματιστούμε προς μια δικιά μας ηχητική ταυτότητα. Στο άμεσο μέλλον υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία του δίσκου σε φυσική μορφή (CD) περιορισμένων αντίτυπων.
--------------------------
Το Σχήμα "Υπόστασις" αποτελούν τα εξής μέλη:

Γιάννης Μητράκος: Φωνή, Κιθάρα
Θωμάς Μελετέας: Κιθάρα, Φωνή, Hammond
Ραφαήλ Μελετέας: Φλάουτο, Τύμπανα και Κρουστά
Κωστας Ναστούλης: Μπάσο

Σύλληψη, Μουσική, Στίχοι και Ενορχήστρωση, Φιλοτέχνηση Εξωφύλλου Δίσκου: Θωμάς Μελετέας & Γιάννης Μητράκος

Ηχοληψία, Μίξη και Παραγωγή Δίσκου: Θωμάς Μελετέας




δοςνλοαδ



               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου