This blog has reached the end of Thanks all friends for all the years we have traveled in the world of music together. Goodbye!!!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Mannila road - The Deluge (1986)



01-Dementia
02-Shadows in the Black
03-Divine Victim
04-Hammer of the Witches
05-Morbid Tabernacle
06-Isle of the Dead
07-Taken by Storm
08-The Deluge
09-Friction in Mass
10-Rest in Pieces
11-Dementia-Live

downolad

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ο λύκος της στέπας - Erman Esse







Περίληψη

O Φρόυντ έλεγε πως ο πολιτισμός είναι πηγή δυστυχίας. O Έσσε αναρωτιέται γιατί. H απάντησή του είναι ένα ανελέητο μαστίγωμα της αστικής κοινωνίας, καθώς αποδεικνύει ότι ο πολιτισμός της υποκρισίας, του ευνουχισμού, της εκμετάλλευσης και της χρυσωμένης επιφάνειας αλλοτριώνει τη βαθύτερη ουσία του ανθρώπου και σκοτώνει τη γνησιότητα των αισθημάτων του. O ήρωας πασχίζει απεγνωσμένα να ‘ρθει σ’ επαφή με τη βαθύτερη φύση του. Προσπαθεί να την αναστήσει για να ξαναβρεί τη χαμένη αυτή γνησιότητα αισθημάτων. Tο τίμημα όμως αυτής της εξέγερσης, αυτής της υπέρβασης του μέσου όρου, που σπάει κοινωνικούς συμβιβασμούς και στερεότυπα, είναι η καταδίκη του στην απομόνωση και την απόλυτη μοναξιά. Ένα συναρπαστικό και γοητευτικό μυθιστόρημα και, συνάμα, ένα κατηγορώ της αστικής τάξης.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Τεχνολογία Υποταγής Συνειδήσεων - Δ. Ευαγγελόπουλος


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο βιβλίο αυτό -μοναδικό ακόμα και για τα παγκόσμια δεδομένα- ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος ξεσκεπάζει με συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ντοκουμέντα, όλο το φάσμα των μεθόδων ελέγχου της συνείδησης που χρησιμοποιούν τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας. Τολμά να κατονομάσει πρόσωπα και πράγματα και μας καλεί σε μια γενικευμένη αντίσταση για την προάσπιση της πιο ουσιαστικής ελευθερίας του ανθρώπου: της ελευθερίας στη σκέψη...

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Convixion - Black Magic Night



1.Black Magic Night
2.Night's Mare

download

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ο Μύθος του Σίσυφου - Albert Camus





Περιγραφή
Η έννοια του παραλόγου και η σχέση ανάμεσα στο παράλογο και την αυτοκτονία αποτελούν τα θέματα αυτού του δοκιμίου. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος παραδέχεται τη διάσταση ανάμεσα στη λογική επιθυμία του για κατανόηση και ευτυχία και στη σιωπή του κόσμου, μπορεί άραγε να κρίνει αν η ζωή αξίζει τον κόπο να την ζει κανείς; Τούτο είναι το θεμελιώδες ερώτημα της φιλοσοφίας. Αν όμως το παράλογο μου φαίνεται πρόδηλο, οφείλω να το διατηρήσω με μια διαυγή προσπάθεια και να δεχτώ να ζήσω βιώνοντάς το. Η εξέγερσή μου, η ελευθερία, το πάθος μου, θα είναι οι συνέπειές του. O άνθρωπος, σίγουρος ότι θα πεθάνει ολοκληρωτικά, αρνούμενος όμως το θάνατο, λυτρωμένος από την υπερφυσική ελπίδα που του έδενε τα χέρια, θα μπορέσει να γνωρίσει το πάθος της ζωής σ' έναν κόσμο δοσμένο στην αδιαφορία του και στη φθαρτή ομορφιά του. Όμως η δημιουργία είναι για εκείνον η καλύτερη ευκαιρία για να διατηρεί τη συνείδησή του άγρυπνη μπροστά στις λαμπρές και αλόγιστες εικόνες του κόσμου. O αγώνας του Σισύφου που περιφρονεί τους θεούς, αγαπά τη ζωή και μισεί το θάνατο γίνεται το σύμβολο της ανθρώπινης μοίρας.


Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Expo '70 - Hovering Resonance ( 2012)



Tracklist:

01 - Hovering Resonance
02 - Moon Raga

download

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι Pink Floyd και τα τραγούδια τους




Περιέχει εν συντομία την ιστορία τους, και επίσης τους στίχους των τραγουδιών τους στα αγγλικά και με ελληνική απόδοση. Καλύπτονται τα πρώτα 12 άλμπουμ τους, δηλ. από το “The Piper at the Gates of Dawn” του 1967 μέχρι και το “The Wall” του 1979.





zippy

4shared